Ajută-ne! Vocea ta in Parlamentul European

0 Comments

Pentru următoarele alegeri europene, și nu numai, partidul Liga+ are nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru ca vocea dumneavoastră să fie reprezentată în Parlamentul European.

Pentru ca partidul Liga+ și candidații săi să fie admiși la alegerile UE, avem nevoie de cel puțin 4.000 de susținători.

Și este atât de simplu: Descărcați fișierul (a se vedea mai jos), completați-l și imprimați. Vă rugăm să îl semnați personal și să-l ștampilați la biroul dumneavoastră de înregistrare pentru a confirma că sunteți înregistrat (cu adresa) acolo. Apoi, trimiteți-l pur și simplu prin poștă la LigaPLUS, Rachelstr. 4, 94163 Saldenburg.

Daca sunteți cetățean cu cetățenie Germana, atunci completați formularul 14 cu Numele si Adresa dumneavoastră, îl imprimați si mergeți la Biroul de Evidenta Populației si îl lăsați stampilat de ei. Apoi îl trimiteți către Liga+ cu posta.

Daca NU aveți cetățenia Germana, atunci trebuie completat formularul 14 cu Numele si Adresa dumneavoastră, dar si formularul 14a, ambele le imprimați si mergeți la Biroul de Evidenta Populației si îl lăsați stampilat de ei. Apoi le trimiteți către Liga+ cu posta.

Formularul 14 de Susținere

Completați doar Partea de sus a formularului.

Partea de Jos “Bescheinigung des Wahlrechts” se completează de Evidenta Populației (Anmeldung). Așa se confirma ca persoana locuiește la adresa menționată

Formularul 14a de Susținere

Completați formularului.

Partea de Jos scrieti Data si semnati.

facebook.com linkedin.com twitter.com
Categories:

Leave a Reply

letzte News

Das Europäische Parlament hat den ersten Migrationspakt verabschiedet. Die Auswirkungen des Gesetzes
Das Europäische Parlament hat das Gesetzespaket zur Migrations- und Asylreform angenommen. Die neue Vereinbarung sieht
Alocația de bază pentru copii (KiGru): Informații privind cererea, dreptul la ajutor, cuantumul acestuia
Protecția de bază a copilului (KiGru) devine din ce în ce mai mult în centrul
LIBE-Ausschuss stimmte für die Digitale EURO – der erte schlag gegen die Bürger der Europäische Union
Der LIBE-Ausschuss hat mit der Stimme von 5 deutsche Abgeordneten mit großer Mehrheit die Stellungnahme
Unterstützung für EuropaWahl 2024
Für die nächste und 10. EU Wahl braucht die Partei Liga+ Ihre/Eure Unterstützung, damit Ihre/Eure
Offene Brief an von der Leyen
Liebe Frau Ursula von den Pfizer, als Sie 2009 von bestimmten amerikanischen Kreisen und Interessenvertretern
CO2-Steuern kommt. Die Europäische Kommission möchte wissen, wie viel Fleisch jeder Bürger verzehrt und wie lange er das Auto nutzt.
Für das Jahr 2025 sind die EU-Staaten verpflichtet, der Europäischen Kommission statistische Daten über den Fleischkonsum jedes
Die Europäische Staatsanwaltschaft unter der Leitung von Kovesi übernimmt die Pfizergate-Ermittlungen. Ein heikler Moment für Ursula von der Leyen
Die Ermittler der Europäischen Staatsanwaltschaft (EPPO) haben die belgische Staatsanwaltschaft abgelöst, die seit Monaten gegen