Ajută-ne! Vocea ta in Parlamentul European

Pentru următoarele alegeri europene, și nu numai, partidul Liga+ are nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru ca vocea dumneavoastră să fie reprezentată în Parlamentul European.

Pentru ca partidul Liga+ și candidații săi să fie admiși la alegerile UE, avem nevoie de cel puțin 4.000 de susținători.

Și este atât de simplu: Descărcați fișierul (a se vedea mai jos), completați-l și imprimați. Vă rugăm să îl semnați personal și să-l ștampilați la biroul dumneavoastră de înregistrare pentru a confirma că sunteți înregistrat (cu adresa) acolo. Apoi, trimiteți-l pur și simplu prin poștă la LigaPLUS, Rachelstr. 4, 94163 Saldenburg.

Daca sunteți cetățean cu cetățenie Germana, atunci completați formularul 14 cu Numele si Adresa dumneavoastră, îl imprimați si mergeți la Biroul de Evidenta Populației si îl lăsați stampilat de ei. Apoi îl trimiteți către Liga+ cu posta.

Daca NU aveți cetățenia Germana, atunci trebuie completat formularul 14 cu Numele si Adresa dumneavoastră, dar si formularul 14a, ambele le imprimați si mergeți la Biroul de Evidenta Populației si îl lăsați stampilat de ei. Apoi le trimiteți către Liga+ cu posta.

Partea de Jos “Bescheinigung des Wahlrechts” se completează de Evidenta Populației (Anmeldung). Așa se confirma ca persoana locuiește la adresa menționată

Formularul 14a de Susținere

Completați formularului.

Partea de Jos scrieti Data si semnati.